Om Oss

AnimasjonsFamilien leverer topp moderne produkt og forklaringsvideor i 2D animasjon.
Vi opererer i hele norden og deler av europa i tillegg til USA. Vi har hjulpet mange hundre bedrifter og organisasjoner med å formidle sitt produkt eller konsept.

Vårt konsept er bygget rundt ideen med og bidra til verdiskapning for bedrifter, organisasjoner og i flere tilfeller stater og regjeringer.

01.

Produkt

Vårt mål er og forenkle hele prosessen og samtidig tilby all inklusiv prispakker på våre produkter som slår dyre konkurrenter ut av banen.
Ikke nok med det, vi gjør alt dette samtidig som du får topp kvalitet på dine videoer hos oss uten begrensning på antall revisjoner/redigeringer du måtte ønske på din video når du bestiller gjennom oss.

02.

Vi ønsker at du LYKKES!

Uavhengig om du er ute etter å øke salg, reklame, rekruttere til din organisasjon , promotere et konsept eller opplæring til ansatte.
Hva enn det måtte være, så er animasjon videoer det mest effektive verktøyet nå til dags.

03.

Non disclosure agreement

Hos AnimasjonsFamilien får du taushetsærklering på dine videoer. Dette betyr enkelt og greit at ingen trenger å vite at du laget din video gjennom oss om du ønsker det.

IKKE NØL MED Å TA KONTAKT MED OSS OM DU LURER PÅ NOE.

Sjekk ut hva noen av våre Familiemedlemmer sier!

Definitivt de billigste på markedet, det kan jeg si med sikkerhet etter å ha vært i kontakt med 3-4 andre selskap før jeg kom i kontakt med AF. Produktkvaliteten på video er helt toppers. Ingenting å klage på, var en smooth prosess hele veien.  Bruker video hovedsakelig til å markedsføre på youtube som gir meg stor trafikk til min nettside.

Kai Harald

5/5 stjerner fra oss, veldig fornøyde.
Stor takk til Kevin som fulgte oss gjennom.

Emil

Vi ønsket produkt serie på 4 filmer til bruk i opplæring.
Fikk automatisk rabatt etter og ha bestilt første video og bli et ‘’familiemedlem’’.
Disse videoene har bokstavelig talt spart oss for så mye tid, som vi gang på gang kan bruke under opplæring! Anbefaler å bruke animasjonsfamilien.

Oddleif P.

Vi fikk en økning på salg med ca 47% etter og ha reklamert på sosiale medier i kun 1 måned.
Har allerede lagt inn enda en bestilling på ny video.. Har ingen problem med å anbefale disse videre. Gull med rabatt etter og ha blitt familiemedlem.

Preben

Super dyktige og god kvalitet på arbeidet!

Joakim