Animasjonsfilm Tjenester

Animasjonsfilm

Animasjonsfilm av høy kvalitet til veldig konkurransedyktige priser

Animasjonsfilmer er effektive til å kommunisere produkter, tjenester eller kvaliteter, på en kort og lettfattelig måte. De engasjerer fordi de er underholdende, og kostnadseffektive fordi man ikke trenger verken skuespillere eller locations.

Hos oss kan du få alt inkludert med et enkelt tastetrykk. Film, fortellerstemme, musikk, lydeffekter og profil håndteres av dyktige medarbeidere i Animasjonsfamilien.

Hvordan filmen formes er avhengig av hva du skal bruke den til. Vi tilpasser animasjonsfilmene til det mediet og den målgruppen du skal treffe. 

Animasjonsfilm i Sosiale medier

Sosiale medier er genialt for å minne folk om at man eksisterer, slik at det er større sjanse for at de velger deg neste gang de har behov for ditt produkt, eller din tjeneste.

Kanaler som for eksempel Facebook og Instagram, bidrar også med økt trafikk til nettsiden, flere kunder og økt salg. For enkelte bransjer er sosiale medier nærmest som å finne en gullåre, men da må kvaliteten på det du legger ut også være god nok.

Du får som oftest en del salg og andre konverteringer veldig raskt, og i tillegg vil animasjonsfilmer bidra til å bygge en følgerskare, som enklere kan konverteres til kunder senere. Vinn – Vinn, med andre ord.

Animasjonsfilm i foredrag og kundemøter

Når du holder foredrag eller skal ha kundemøter kan en animasjonsfilm være relativt lang. Dette er fordi du har personens fulle oppmerksomhet over lengre tid. Det beste med dette er at du kan perfeksjonere presentasjonen og levere det samme budskapet hver eneste gang. Man ungår at noe blir glemt eller utelatt fordi presentatøren har en dårlig dag. En animasjonsfilm leverer alt, alltid.

En film av denne typen kan fint vare i flere minutter. Det fungerer godt å dele den opp i flere snutter slik at man kan kommentere innholdet, eller ta imot spørsmål underveis. På den måten gjør man presentasjonen enda mer dynamisk.

Det er også lettere å huske informasjon som kom via film fordi man knytter flere sanser til hukommelsen. Når du leser bruker du øynene og når du hører på radio bruker du ørene. Når du ser på film bruker du mer av sanseapparatet fordi både øyne, ører og følelsesapparatet er involvert samtidig. Dermed får man flere «knagger» å henge informasjonen på, noe som gjør at hjernen klarer å huske det bedre.

Animasjonsfilm på nettside

En animasjonsfilm som skal brukes på en nettside kan være relativt lang. De som har klikket seg inn på en nettside har allerede en interesse for det som finnes der og vil derfor være mottakelige for en film som informerer.

Allikevel anbefaler vi maksimalt 2-3 minutter, slik at du minsker risikoen for å miste seerne før du kommer til poenget. Denne typen film bør i hovedsak formidle nyttig informasjon om et produkt eller en tjeneste.

Konvertering av kunder øker vesentlig når nettsiden supplementæres med informative filmer, og det er anslått at kjøpelysten øker med over 70% etter at man har sett en film om et produkt. I tillegg slår film også ut på synlighet i søkemotorer. Algoritmer som for eksempel Google, prioriterer ofte nettsider som har relevant video implementert på siden.

Film fra Animasjonsfamilien

Når du bestiller en animasjonsfilm fra oss kan du få den komplett ferdig med alt inkludert. Vi bistår gjerne med idé og konsept for filmen, og etterstreber å være blant de rimeligste i bransjen på den kvaliteten vi leverer.

Animasjonsfamilien lager din neste Animasjonsfilm

01.

Produkt

Vårt mål er og forenkle hele prosessen og samtidig tilby all inklusiv prispakker på våre produkter som slår dyre konkurrenter ut av banen.
Ikke nok med det, vi gjør alt dette samtidig som du får topp kvalitet på dine videoer hos oss uten begrensning på antall revisjoner/redigeringer du måtte ønske på din video når du bestiller gjennom oss.

02.

Vi ønsker at du LYKKES!

Uavhengig om du er ute etter å øke salg, reklame, rekruttere til din organisasjon , promotere et konsept eller opplæring til ansatte.
Hva enn det måtte være, så er animasjon videoer det mest effektive verktøyet nå til dags.

03.

Non disclosure agreement

Hos AnimasjonsFamilien får du taushetsærklering på dine videoer. Dette betyr enkelt og greit at ingen trenger å vite at du laget din video gjennom oss om du ønsker det.

IKKE NØL MED Å TA KONTAKT MED OSS OM DU LURER PÅ NOE.

Sjekk ut hva noen av våre Familiemedlemmer sier!

Definitivt de billigste på markedet, det kan jeg si med sikkerhet etter å ha vært i kontakt med 3-4 andre selskap før jeg kom i kontakt med AF. Produktkvaliteten på video er helt toppers. Ingenting å klage på, var en smooth prosess hele veien.  Bruker video hovedsakelig til å markedsføre på youtube som gir meg stor trafikk til min nettside.

Kai Harald

5/5 stjerner fra oss, veldig fornøyde.
Stor takk til Kevin som fulgte oss gjennom.

Emil

Vi ønsket produkt serie på 4 filmer til bruk i opplæring.
Fikk automatisk rabatt etter og ha bestilt første video og bli et ‘’familiemedlem’’.
Disse videoene har bokstavelig talt spart oss for så mye tid, som vi gang på gang kan bruke under opplæring! Anbefaler å bruke animasjonsfamilien.

Oddleif P.

Vi fikk en økning på salg med ca 47% etter og ha reklamert på sosiale medier i kun 1 måned.
Har allerede lagt inn enda en bestilling på ny video.. Har ingen problem med å anbefale disse videre. Gull med rabatt etter og ha blitt familiemedlem.

Preben

Super dyktige og god kvalitet på arbeidet!

Joakim

Hvorfor er animerte videoer så viktig på nett?

Det er lettere å huske informasjon man får via film, fordi man knytter flere sanser til hukommelsen.

Kjøpelysten øker med over 70% etter at man har sett en film om et produkt, eller en tjeneste. 

Relevante og engasjerende videoer på nettsiden øker besøkstallene fra søkemotorer som Google og Bing